Kickstart drømmeforretningen

Drømmer du om, at lære din ideelle kunde godt at kende? Og finde din niche og afgrænse den, så den bliver mere enkelt? Og at vinkle din forretning omkring dem, så du kan skabe de ydelser og kurser de faktisk vil købe, fylde in emailliste med varme potentielle kunder, og få skubbet din forretning godt i gang. Men hjertet og passionen i hånden selvfølgelig 🙂

Kender du det!

Din forretning er nærmest blot en hobby, som du ikke kan få gang i. Lige meget hvad du har prøvet har det ikke hjulpet. Kunderne kommer ikke og du tjener nærmest ingenting, men du har SÅ meget du kan hjælpe med. Eller du har lidt gang i bixen, men hvordan får du den videre derfra.

Du kan godt blive mere tydelig i hvem dine kunder er, og din niche er også lidt usynlig. Du vil gerne undervise men i hvad? Du fumler stadig rundt når folk spørger hvad du laver? Du ville ønske det bare kom helt flydende ud af munden på dig, og at du er selv lyder helt begejstret over det du laver. Frem for at stå og ikke vide hvordan du skal sige det?

Det kan også være at du har godt gang i din forretning og du har travlt med 1 til 1 sessioner, din tid er fyldt op og der er næste ikke tid til børnebørn og venner eller at rejse, uden at tage arbejdet med. Du kunne virkelig godt tænke dig at få mere frihed. At det helt blev lettere og sjovere og det var tid til alt det andet du også elsker at lave 🙂

Du synes måske det er kompliceret med alt det her markedsføring og synlighed. Gid Det var lettere og mere sjovt? Du undre dig over hvordan kan du få mere fremgang og få det hele til at blomstre? Og du har snart prøvet mange ting der ikke har hjulpet dig!

Læs endelig videre herunder – for eg KAN hjælpe dig godt igang, så du får skabt mega momentum og flow og en masse glæde i din forretning – og gøre det meget lettere for dig 😀

På kurset guider jeg dig trin for trin gennem en metode du kan bruge igen og igen.  

Du får masser af indsigt i dine ideelle kunder og i din niche, som vi får nichet helt ind. Du lander på dit hjertes spor. Du tiltrækker flere af dine drømmekunder og får god kontakt med dem. Din emailliste vil hurtigt bugne af interesserede, potentielle kunder, som bare venter på dig. Allerede efter 2 -3 uger. Du vil også kende din niche, som du har nichet helt ind, virkelig godt. Og så designer du en lille ny ydelse eller et produkt, som din ideelle kunder faktisk vil købe. Og du sætter den til salg med det samme. Fremover, så ved du altid hvad du skal dele med dem i dine indlæg, blogs, videoer m m og du vil kunne sætte godt gang i din forretning.

Markedsføring vil blive meget lettere for dig fremover, for du ved hvad du skal kommunikere til dem du vil tiltrække. 

På kurset vil du

Du får en metode du kan bruge igen og igen til at drive din forretning

Du vil styrke dit forretningsfundament

Og skyde din forretning godt igang, eller måske dine kurser eller ydelser

Du lærer din ideelle kunde og din niche at kende – og så skaber du god kontakt med dem

Du vil også vide hvad din ideelle kunde allerhelst vil have din hjælp til

Du ved hvad du skal markedsfører dig på, så du skiller dig ud med dit budskab

Få en let metode til at undersøge, om du har et budskab eller en kursus-ide der sælger

Du sidder med 100+  gode overskrifter som lige præcis dine ideelle kunder vil tænde på

Du forstår hvordan du kan gøre dine ideelle kunder mere nysgerrig på dig

Du får en let måde at sælge på

Og vil få fyldt din emailliste godt op med en masse af de “rigtige” potentielle kunder, der allerede er interesseret

Du får 1 personlig session og der er fri support undervejs

Alt sammen noget der hjælper dig med at få flere kunder og mere salg

Du få din forretning til at blomstre 🙂

Det vil du have når vi slutter

Du vil have masser af ny indsigt i hvem dine ideelle kunder er

Du vil vide hvad de allerhelst vil have af dig

Du vil have sorteret det fra i dit koncept, som ikke er et match til din drømmeforretning

Du vil have et mere enkelt koncept med det, dine kunder faktisk vil købe

Du bliver centreret i din passion og dit formål, så hånden på hjertet – du er på din sti

Din forretning centreres omkring dine ideelle kunder, så alt hvad du laver er rettet mod dem

Du vil have en masse info-materiale til indhold til SOME, blogs, nyhedsbreve, ydelser eller kurser m m

Du vil selv være motiveret og inspireret af den data og indsigt du får, om dine ideelle kunde

Og du vil også have en masse overskrifter klar til brug

Du kan skabe stærke overskrifter der sælger

Du skaber et lille produkt eller ydelse til dine ideelle kunder – og sælger det med det samme

Du sætter et kursus eller forløb op og sætter det til salg før vi runder af

Og du har fået din emailliste til at bugne af de “rigtige”potentielle og idelle kunder

Du har en metode du kan bruge igen og igen til at, kickstarte og booste forretningen, et kursus eller en ydelse med

Du har Q & A session hver uge i al den tid du er medlem.

BONUSSER

MINI-kurset: Sådan bliver det lettere, at tale online

Lær at skrive indlæg så kunderne kommer af sig selv

Hvem er dette kursus for?

Kurset er for dig, som er uklar på hvem din ideelle kunde eller niche er. For dig som har en alt for bred målgruppe og bare taler til alle. Dig som vil skabe et kursus eller en ydelse, som du kan sælge – som dine kunder vil elske. Dig som ikke ved hvordan du skal tale til dine kunder, så de bliver nysgerrige. Dig der ønsker en lettere markedsføring. For dig der ønsker flere kunder og mere salg – og at det hele skal være lettere. Og ønsker, at have både sjæl og hjerte i hånden. Dig som vil forstå det her med organisk markedsføring, og ønsker en lettere markedsføring der virker 24/7 – Eller dig som vil have skudt et nyt kursus igang.

Se hvad andre siger om kurset?

Jeg har fået så meget indsigt i mine kunde, at jeg kan lave indhold til dem resten af året, mindst, tror jeg! Det har været den vildeste rejse. Ærgeligt jeg ikke har lært det her for længe siden. Hele min forretning har nydt godt af det her, og af Susannes energi.

Charlotte Sørensen

Dem der ønsker at blive klogere på hvem deres kunde, gør det? Susannes måde at komme omkring det på, har givet mig en masse i form af en ny bevidsthed om mig selv og mine kunder. Det at jeg er blevet bevidst på et nyt niveau har været meget givende.

Elisabeth Hansen

Efter en coaching session med Susanne blev jeg klar på, hvad det var der havde spændt ben for mig og hvordan jeg kunne komme igennem den hurdle. Susanne har en særlig blanding af nærvær, empati og professionalisme, hvor hun skaber rummet til, at man kan finde svarene. Jeg vil klart anbefale Susanne, hvis du har løbet panden mod muren og mangler klarhed over dine næste skridt.

Camilla Schou Andersen

Jeg har været så glad for Susannes forløb. Jeg er blevet markant klogere på mine kunder – deres sårbarhed, deres længsler og det jeg kan hjælpe dem med. Og så har jeg derudover fået ekstremt meget materiale til mine kommende produkter/nyhedsbreve/mm. Og fået flere potentielle kunder, der har skrevet sig op til mit nyhedsbrev. Susanne har haft store ambitioner for mig gennem hele forløbet og har givet mig den nødvendige support og hep, til at jeg er kommet i mål. Varmeste anbefalinger herfra⭐️

Malou Nete Storm

Klarhed i mig og langt større tydelighed i min kommunikation. Jeg sidder jo med en guldgrube 🙂 Tak Susanne

Anna Lund Pedersen

Dette kursus har skærpet min viden om mine kunder gevaldigt. En proces, som giver masser af indsigt og klarhed. Og det har været med en følelse af at, det her er let. Der er blevet kastet lys på min forretning og den er rettet til. Jeg er meget glad for mit nye koncept. Susanne  skaber tryghed ved at være tillidsskabende, inspirerende og en dygtig formidler. Den her metode den rykker!

Birgitte Andersen

Hej mit navn er Susanne Hedal
Jeg har været iværksætter siden jeg var 17 år. Især de sidste 10 år har jeg studeret iværksætterrejsen for genveje, og lært en masse om hvordan man skaber, er i flow og får de resultater man drømmer om – på en lettere og mere sjov måde.
Jeg lever af at hjælpe selvstændige med at styrke fundamentet i virksomheden, skabe klarhed over deres person og deres kunde, og få mere overskud – både personligt og pengemæssigt.
Kom med – dette kursus er GULD værd, og helt undværligt!

Jeg vil SÅ gerne have dybere indsigt i min min ideelle kunde – og alt det andet 🙂

JA TAK – Jeg vil med
Betaler 5 rater