Sagt om Susanne

Omsorgsfuld, tillidsvækkende, holistisk, dyb, optimistisk, intuitiv, spirituel, inspirerende, kærlig, ansvarlig, begejstret, smittende, glædesfyldt, empatisk, målrettet, nysgerrig, indlevende, varm relation, seriøs, sensitiv, humoristisk, skarp, frihedsskabende, inddragende, sammenhængssøgende, værdifast, kærlig, løsningsorienteret, individorienteret, skaber håb, handling på, praktisk, dybdegående, kreativ, feminin iværksætter o m a

Bestil en tid her

VELKOMMEN​

Jeg er life & business coach og mentor, flow specialist og spirituel mentor. Og kunstner når jeg lige føler for det. Jeg blogger om at leve godt af passionen og få mere overskud både personligt og pengemæssigt. Om personlig og spirituel udvikling, og manifestation. Om business clairvoyance og at slippe, om ønsker, drømme, mål og de nødvendige forandringer. om et liv i flow og at være selvstændig bedstemor med business. Jeg taler blandt andet om de historier vi fortæller. Om intuition og udvikling. Om at skabe de resultater vi drømmer om i livet. Og at styrke din forretning.

Mine kunder ønsker at leve godt af det de brænder for og elsker at lave. At nyde livet og få det de drømmer om. Også som selvstændige. Og de er omsorgsfulde, hjertevarme, passionerede, kreative og visionære mennesker, drømmere, der har hulens travlt med at hjælpe andre, og ofte g(l)emmer sig selv til sidst! 

 
De får ikke altid sagt Nej(nogle bruger slet ikke ordet) for de kan ikke lade være med at hjælpe. Og de får derfor ikke altid tid til, at oplade sig selv op igen. Derfor drømmer de altid om, at få mindsket deres alen-lange to-do lister og gøre livet lettere. – De ønsker mere frihed og overskud – både personligt og pengemæssigt overskud. 

Der er tre ting som er vigtige for mig.

1. Jeg vil gøre noget godt for mig selv. Jeg har altid brugt mest tid på andre, og været meget ydrefokuseret. Nu er et min tur. Eller sagt med andre ord, jeg vil bare gerne være med i klubben af dem som får min tid og hjælp 🙂

2. Jeg vil gerne gøre noget godt for andre.  Jeg vil stadig være omsorgsfuld, hjælpsom og gavmild med min hjælp. Det er min natur. Men mine drømme er også på min dagsorden – ikke kun alle andres drømme.

3. Jeg vil være glad, sund og velhavende. Og det står aldrig til diskussion. Det min lov.

Jeg hjælper dig med at træffe gode valg og sige nej til at udsætte dine egne drømme igen og igen. Og med at lærer din ideelle kunde rigtigt godt at kende og skabe kundeflow i din forretning. Jeg ved du lige som jeg ønsker flere kunder og mere indtægt, og at det gerne må være let og sjovt 🙂

Jeg møder så mange der lever med en masse praktisk arbejde, ingen fritid, og to-do lister man aldrig kommer i bund med. De kæmper og knokler for at nå det hele. Og mangler overskud til andet i livet.

De føler måske de har behov for at blive mere synlige, stille sig selv mere i centrum, træde i karakter, sige hvad de synes og står for, og være mere autentiske. Være den de er inderst inde, uden filter. Og turde stille sig i klaskehøjde hvis de nødvendigt.

Men for at nå dertil skal de tage sig af egne behov og ønsker er, og kikke indad for at mærke dem, for de har altid dækket andres behov og ønsker og kender ikke deres egne så godt. Men det er slut nu 🙂

Jeg hjælper dig med at drage mere omsorg for dig selv og dine drømme. At komme mere hjem i din egen sandhed og finde din egen “ feel good” vej? Også i din forretning.

Jeg hjælper dig få mere indsigt i dig og dine drømme. At få mere indsigt i din intuition så den kan guide dig. Og hvis du er selvstændig hjælper jeg dig også med at får mere indsigt i dine kunder og din forretnings fundament og koncept.

Jeg kan være din sparringspartner hvis du vil have en genvej. Eller du kan finde hjælp i fællesskabet i min gruppe, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev.

Jeg hjælper dig med at lykkes med at udleve dine drømme. Du behøver ikke gøre det alene, vi kan gøre det i fællesskab.

Der er mange måder for at finde og få hjælp på. De fleste af mine kunder er ikke gode til at bede om hjælp, det har de brug for at blive bedre til.

De har også brug for at sætte sig ud over de historier de fortæller sig selv, om sig selv. Og lærer at fortælle nogle nye historier der føles bedre.

At slippe tvivlen, frygten eller forvirringen, og give sig selv det de drømmer om i livet.

De har også brug for at blive bedre til at  lede dig selv, planlægge og få skabt de strukturer og den udvikling de har brug for – personligt eller i forretningen, at få indsigt i deres drømmekunder, hvem målgruppe er, kende kundetypen og får skabt de rigtige ydelser og produkter – og rykket på drømmen.

Men det handler aldrig kun om forretningen og hvordan du får strukturet og sat den op – men også om dig som menneske. Derfor er du også mit udgangspunkt. 

Det er nok ikke din stærke side. Altså når det kommer til dig selv – det jo altid lettere med hjælp fra andre, og så går det også hurtigere.

Jeg hjælper dig med, at fjerne det som står i vejen og skabe friheden og overskudet du drømmer om. 

Mine største talenter er alle er i spil når jeg hjælper dig.

Jeg er holistisk orienteret, og jeg arbejder altid på balancen i helheden. Vi kan ikke tage os selv ud af sammenhængen og se på en isoleret del. Vi må først  spotte det virkelige problem.

Jeg er meget udviklingsorienteret og elsker genveje, så jeg vil gerne gå direkte til roden. Eller direkte til drømmen og det der står i vejen for den.

Det handler også altid om mennesker for mig. Om dig og om relationen. Om hvordan alting hænger sammen, og en positiv tilgang. Jeg er meget indlevende og empatisk hvis du spørger mine kunder.

 

Det handler også om hvor du gerne vil ende op henne, slutresultatet – din drøm. Det er faktisk altid der vi starter. Den rigtige forandring handler alt tid om hvem du vil være når forandringen er sket. Så det undersøger vi som det første.

 

Det skal også give dyb mening på den gode måde, så du får motivationen til at handle på det. Og vi kan blive meget motiverede for at handle på drømmen, når vi kan leve os selv ind i hvem vi er når vi lever det vi drømmer om.

Også som selvstændig. Dit velvære er super vigtigt. Når du føler dig motiveret og godt tilpas er det meget lettere at skabe, planlægge og strukturer din forretning og dit arbejdsliv, så du finder overskud i hverdagen – også økonomisk.

 
Det bliver sjovere, at være din egen “boss” når du ved hvad du skal gøre og lykkes med det.
Men først må du stoppe med, at stå i vejen for dig selv.

Jeg hjælper dig også som er selvstændig med;

  • At skabe klarhed over dine drømme og mål, og sætte fokus den gode energi og handling.
  • At kickstarte din drømmeforretning, så du står stærkt i din forretning.
  • En feminin vej til at drive og udvikle din forretning.
  • Jeg giver dig redskaber og en metode til at bygge din forretning op, og til at lykkes som selvstændig.

Susanne er den skønneste coach. Hendes varme og indlevende væsen skabte et trygt rum, hvori vi sammen kunne fokusere og ændre på de forhindringer jeg havde, i forhold til mit mål. At hun samtidig er utrolig kompetent på mange områder gjorde, at mine talenter kom op til overfladen og udviklede mit syn på mig selv og andre, til stor glæde for mig. Jeg har udviklet min horisont og er blevet endnu mere nysgerrig på livet og på mig selv

Gitte Garbers

Jeg har fået lavet en talent test hos Susanne, resultatet var ikke som sådan overraskende. Men Susannes måde at komme omkring det på, gav mig en masse i form af en ny bevidsthed om mine talenter.
I tiden efter er det landet så fint ind, og der lander hele tiden nye indsigter der er super brugbare både i mit privatliv og i min forretning. Det at jeg er blevet bevidst på et nyt niveau har været meget givende.

Helle Sommer

Tak for en god coaching i dag. Den gav mig klarhed og motivation til at komme videre med næste step i min virksomhed. Jeg har fået mere energi på at få gjort noget ved det og få lagt mine overspringshandlinger til side.
Du har en fin indlevelse og får stiller nogle gode spørgsmål, der lige fik mig til at skulle tænke en ekstra gang før jeg kunne svare.

Merete Kongsmark Andersen. Zoneterapeut
Camilla Schou Andersen, Mentor for Mønsterbrydere, www.camillaschou.dk
Jeg har haft session hos Susanne Heldal – og på trods af at vi talte i telefonen, på trods af at vi ikke kender hinanden særlig meget,  så blev jeg ledt på vej på forunderlig vis gennem en rejse af opdagelser, erkendelser, tidlige lukkende minder, ….
Med en venlig håndsrækning fra Susanne kunne jeg nærme mig essentielle temaer, sårbare steder, dybe erindringer og forsvarsmekanismer, som på hjertelig og fantasifuld vis
blev forvandlede til nye indsigter, positive tilgange, hjerteåbnende muligheder.
Og alt blev afsluttet og afrundet meget nænsomt og roligt – jeg var tilbage med kimen af en dyb kraft og en viden om at jeg havde givet mig selv en stor gave.
Efterfølgende fik jeg noter fra min session på skrift – arbejdet sådan med, at jeg daglig kan
vende tilbage og hente – mine egne – udsagn til mig selv, som kærlige følgere på min sti!
Jeg vil altid anbefale Susanne og hendes kærlige væsen og professionelle måde
at skabe tillid og muligheder hos dem hun vil hjælpe!
Catharina Nordlindh

Susanne guider og leder samtalen med en fast og samtidlig blid hånd.

Jeg føler mig holdt i hånden samtidig med at jeg får en følelse af styrke i mig selv og at jeg selv sidder på guldgruben.

Anna Kruse
0
Glade kunder
0
Spændende bøger på vej
0
Års life & business hjælp
0
Foredrag